RitaOlesen.dk - Opskrifter; Hindbærsnitter, runde

Klik her og se en udskriftsvenlig udgave

400 gram mel
150 gram flormelis
200 gram plantemargarine
1 æg
Alle ingredienserne kommes i en skål og æltes sammen.
Rul dejen ud mellem 2 stykker bagepapir.
Stik dejen ud i runde kager med et glas.
Bages ved 220 grader i ca. 10 minutter.

Læg den sammen-æltede dej ud på et stykke bagepapir:

Læg den sammen-æltede dej ud på et stykke bagepapir

 

Læg et stykke bagepapir ovenpå og rul dejen ud:

Læg et stykke bagepapir ovenpå og rul dejen ud

 

Stik kagerne ud med et glas:

Stik kagerne ud med et glas

 

Fjern det overflødige dej mellem kagerne og læg det på et andet stykke papir.
Rul også dette ud mellem to stykker bagepapir:

Fjern det overflødige dej mellem kagerne

 

De færdige kager:

De færdige kager

De kolde kager lægges sammen med hindbærmarmelade. Glasur ovenpå.
De ikke sammenlagte kager kan sagtens holde sig 1 uge i kagedåsen.
Pga. den runde facon er de ikke så skøre, som hvis de blev skåret ud i firkantede kager.