RitaOlesen.dk - Grafik, oversigt over alle sider  - Tips til Paint Shop Pro 7; Lav en tube af et gif-billede med gennemsigtig baggrund

Man kan let selv lave en tube af et gif-billede med gennemsigtig baggrund, hvis man har Animation Shop.

(Hvis et gif-billede med gennemsigtig baggrund åbnes i Paint Shop Pro, er baggrunden ikke gennemsigtig, men sort, derfor omvejen gennem Animation Shop.)

1. Gem gif-billedet på din computer.
2. Åben billedet i Animation Shop (der følger med nogle versioner af Paint Shop Pro).
3. Klik på knappen Copy (eller klik på Edit/Copy).
4. Åben Paint Shop Pro og klik på knappen Paste New Image (eller Edit/Paste/New image).
5. Billedet er nu åbnet i PSP og baggrunden er gennemsigtig. (Hvis den altså var det i forvejen.)
6. Luk Animation Shop.
    For at gemme billedet som tube i Paint Shop Pro:
7. Når billedet er åbent i Paint Shop Pro, klik på: File/Export/Picturetube.
    Der åbnes et nyt vindue. Skriv et navn på tuben ud for: Tube name.

Prøv:
Gem giffen af drengen med gennemsigtig baggrund på computeren.
(Højreklik: Gem billede som)
Åben Animation Shop - åbn billedet. Edit/Copy.
Åben Paint Shop pro - klik på Edit/ Paste New Image.
Så har man billedet med gennemsigtig baggrund og kan gemme som tube.